00903122138435 info@tzd.org.tr

Derneğimiz Tarım Platformu 2. Dönem Temsilciliği Görevini Üstlendi

Tarım ve gıda sektöründe yaşanan sorunların çözülmesine yönelik çalışmalar yürüten meslek odaları, sendikalar, dernekler, kooperatifler tarafından oluşturulan  “Tarım Platformu” nun Yürütme Kurulu toplantısı 9 Kasım 2022 Çarşamba günü Ziraat Mühendisleri Odası Merkez Binası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Baki Remzi SUİÇMEZ, Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı Hüseyin DEMİRTAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  KESK TARIMORKAM-SEN Genel Başkanı Ahmet KELEŞ, Veteriner Hekimler Derneği Genel Başkanı Veteriner Hekim Dr. Gülay ERTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda, yapılan çalışmalar ve yerel örgütlenme süreci değerlendirilerek, gelecek altı ay boyunca platformu dönem sözcülüğünü Türkiye Ziraatçılar Derneği’nin yapmasına  karar verildi.

Kuruluşundan itibaren altı aylık çalışma dönemini geride bırakan platformun ilk dönem sözcülüğüni Ziraat Mühendisleri Odası üstlenmişti. Dönem sözcülüğünü üstlenen Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı Hüseyin DEMİRTAŞ, tarımsal sorunları ve çözüm önerilerini kurum olarak kuruluşundan bu yana dile getirdiklerini, dönem sözcülüğünün sorumluluğunun ve ağırlığının bilincinde olduğunu belirterek, Yürütme Kuruluna duydukları güven için teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir