00903122138435 info@tzd.org.tr

TZD Yönetim Kurulundan CHP Genel Merkezi Ziyareti

TZD Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu”nu makamında ziyaret etti. Toplantıda tarım sektörünün sorunları, derneğimizin sorunlara çözüm önerileri ve halihazırda uygulanan tarım politikaları değerlendirildi.
Türkiye Ziraatçılar Derneği üyelerimizin özlük ve mesleki sorunlarının ayrıntılarıyla görüşüldüğü toplantıda, Mesleki sorunlarımızla ilgili öncelikli olarak Tarım Meslek liselerinin tekrar açılması gündeme getirildi. Bu bağlamda Ziraat Liselerinin Ülkemiz tarımına katkıları anlatılırken yapılması gereken geliştirmeler kendileri ile paylaşıldı. Ziraat Liselerinin açılarak TİGEM”lerde uygulamalı eğitim verilmesinin ve genç yaşta verilen uygulamalı tarım eğitiminin çok yararlı olacağı belirtildi.

3600 Ek gösterge sorununun meslektaşlarımıza olan etkisi ve Tarım lisans tamamlama (TLT) uygulamasının bir an önce başlatılması gerektiği dile getirildi. Samimi bir havada geçen görüşmenin sonunda her iki genel başkan görüşmenin Türk Tarımı ve meslektaşlarımız için hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir